Welkom bij Bestpeppers, een modern familiebedrijf waar paprika’s met veel liefde en op een milieubewuste manier geteeld worden.
De oorsprong van dit bedrijf ligt in de jaren 60 toen Frank van den Berg is begonnen met het telen van aardbeien buiten en later onder platglasramen. In 1965 werd de eerste kas gebouwd, daar werden aardbeien in geteeld. In 1978 werd en begonnen met het telen van paprika’s, dan alleen nog in het najaar als nateelt van de aardbeien. In 1988 werd begonnen met paprikateelt gedurende het hele jaar, daarnaast werden er nog steeds aardbeien geteeld. In 2001 kwam Wilfred in de maatschap, er werd toen een kas bijgebouwd en een nieuwe schuur. De aardbeienteelt was inmiddels gestopt. Ook de eerste WKK is toen in bedrijf genomen en het bedrijf is sindsdien ook stroomleverancier. In 2008 is er aan de overkant van de straat een nieuwe kas van 5 ha bijgebouwd en een tweede WKK in bedrijf genomen.
Jaarlijks worden er bij ons 15 miljoen paprika’s geteeld die wereldwijd verkocht worden. Met onze twee WKK’s maken wij voor 5000 huishoudens stroom.